fbpx
Matur nuwun!

Matur nuwun!

Matur nuwun kanggo ngunjungi MikirSijiMinggu. Nalika sampeyan nerangake sing wis diwaca kabeh wis milih sampeyan kanggo Yesus Kristus, Muga-muga situs iki wis mbantu sampeyan ing pracayamu.

Yen sampeyan duwe komentar babagan situs web, monggo bareng bareng karo kami ing email ing comments@thinkoneweek.com

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nyaranake situs iki menyang wong liya utawa nglebokake situs web.

Padha rahayu uripmu!

Apa sampeyan pengin maca? Ngunjungi informasi lan pranala liyane

Yesus Putraning Allah

Yesus Putraning Allah

Kenapa Yesus disebut "Putraning Allah"? Gusti Yesus piyambak nyarios, bilih Panjenenganipun punika Putraning Allah: "Banjur kabeh padha ngucap," Apa kowe...
Urip Yesus

Urip Yesus

Nalika sampeyan maca, Gusti Allah mutusake ngirim Putra mung marang bumi, kanggo urip minangka manungsa.Yesus (uga disebut Kristus sing tegesé...
Roh Suci

Roh Suci

Kitab Suci mucal kita bilih Gusti Allah pancen dumadi saka 3 wong. Iki uga disebut Trinitas. Kanggo kita minangka wong,...
Pitakon Kitab Suci sing migunani

Pitakon Kitab Suci sing migunani

Katresnan Gusti Allah Yohanes 3:16 Awitdene Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben...
Pandonga

Pandonga

Pandonga ngucapake (karo) Gusti Allah. Senajan Allah bakal kerep ora njawab langsung marang sampeyan, sampeyan bakal nemu manungsa waé kanggo...
Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci ora mung buku. Bener, ora ana siji buku, nanging perpustakaan ana 66 buku. Ngemot buku-buku sejarah, biografi, puisi,...
Gereja

Gereja

Nalika sampeyan wis dadi Kristen, disaranake kanggo ngunjungi sawijining gereja lokal. Yen ora ana gereja, sampeyan bisa nyoba kanggo nemokake...
Baptisan

Baptisan

Baptisan punika "tandha-tandha metu" kanggo nuduhake marang wong liya yen sampeyan dadi murid Yesus sing sejati. Proses baptisane gampang banget....