fbpx
Ringkesan – Mikir Siji Minggu babagan uripmu

Ringkesan – Mikir Siji Minggu babagan uripmu

Kenapa sampeyan tinggal? Apa sing kelakon marang sampeyan sawise urip iki? Kita tantangan sampeyan mikir sak minggu babagan urip lan mangsa sampeyan!

Ilmu Pengetahuan wis nemokake akeh faktor sing kabeh perlu kanggo urip ing planet. Awal urip spontan misale jek mokal! Dadi … kenapa ana bumi unik sing penuh urip rumit ing papan gedhe? Apa rancangan sing ana ing kabeh iki? Kanggo desain, sampeyan uga butuh desainer.

Ya! Ana desainer: Asmane yaiku Gusti Allah. Panjenengane nyiptakake jagad, bumi, lan kabeh. Nanging ora minangka mekanisme otomatis sing mung mlaku ing hukum alam. Dheweke nglangkungi lan malah nggawe manungsa sing bisa nggawe pilihan dhewe.

Nanging, kamardikan iki nggawe masalah: sampeyan bisa milih dadi rencana saka Sang Pencipta, utawa mung urip dhewe. Saben manungsa musataken dhasar, milih salah, lan nglakoni kesalahan marang Gusti Allah (“dosa”). Dosa kasebut kanthi otomatis bakal nimbulaké paukuman utawa paukuman ing pungkasaning urip: masa depan langgeng tanpa Gusti Allah lan ora ana ing lawang swarga.

Gusti Allah nuli ngutus Sang Putra, Yesus Kristus, menyang ing bumi. Wong mung sampurna tau. Gusti Yesus menehi urip lan getih marang kowe ing salib. Namung cara iki yaiku kawilujengan kanggo manungsa. Gusti Yesus Kristus nuli nimbali sampeyan ing paukuman kanggo kabeh sing wis tau salah. Sawise 3 dina, Panjenengane wungu saka antarane wong mati kanggo mbuktekake yen Panjenengane luwih kuwat tinimbang pati. Saiki Gusti Yesus urip bareng karo Gusti Allah ing swarga.

Iki minangka bukti sing cendhak. Keperluan Allah kanggo sesambungan karo Panjenengane yaiku sampeyan bakal pracaya manawa Yesus Kristus iku Putraningsun lan Panjenengane wus seda lan wungu saka ing antarane wong mati kanggo kesalahanmu. Sampeyan kudu nampa Yesus Kristus minangka Juruwilujeng lan Pangéran panjenengan. Mangkene uga Gusti Allah ngapura kaluputan lan kaluputanmu. Panjenengane bakal nganakake sampeyan minangka anak, lan amarga percaya ing Gusti Yesus Kristus, Gusti Allah njamin sampeyan urip langgeng karo Panjenengane ing swarga sawise sampeyan mati.

Asring wong mung milih nglirwakake marang Gusti Allah. Liyane pracaya ana “soko”, nanging ora keganggu kanggo ngerteni apa. Utawa mung pracaya marang apa sing diwenehi ilmu pengetahuan babagan urip. Mung kanthi pracaya ing Gusti Yesus Kristus, iku bisa duwe hubungan karo Gusti Allah. Saiki, lan sawise urip iki.

Apa sing bakal dadi pilihanmu?

Aku seneng mikir seminggu sadurunge nggawe keputusan

Ya, aku pengin nggawe pilihan saiki!

Ora, thanks kanggo nawarake

Pangeling email

Pangeling email

Pancen gedhe! Sampeyan pengin mikir babagan uripmu sakone minggu. Langganan e-mail pangeling kita. Sampeyan bakal nampa e-mail saben dina kanggo...


Yesus Putraning Allah

Yesus Putraning Allah

Kenapa Yesus disebut "Putraning Allah"? Gusti Yesus piyambak nyarios, bilih Panjenenganipun punika Putraning Allah: "Banjur kabeh padha ngucap," Apa kowe...
Urip Yesus

Urip Yesus

Nalika sampeyan maca, Gusti Allah mutusake ngirim Putra mung marang bumi, kanggo urip minangka manungsa.Yesus (uga disebut Kristus sing tegesé...
Roh Suci

Roh Suci

Kitab Suci mucal kita bilih Gusti Allah pancen dumadi saka 3 wong. Iki uga disebut Trinitas. Kanggo kita minangka wong,...
Pitakon Kitab Suci sing migunani

Pitakon Kitab Suci sing migunani

Katresnan Gusti Allah Yohanes 3:16 Awitdene Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben...
Pandonga

Pandonga

Pandonga ngucapake (karo) Gusti Allah. Senajan Allah bakal kerep ora njawab langsung marang sampeyan, sampeyan bakal nemu manungsa waé kanggo...
Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci ora mung buku. Bener, ora ana siji buku, nanging perpustakaan ana 66 buku. Ngemot buku-buku sejarah, biografi, puisi,...
Gereja

Gereja

Nalika sampeyan wis dadi Kristen, disaranake kanggo ngunjungi sawijining gereja lokal. Yen ora ana gereja, sampeyan bisa nyoba kanggo nemokake...
Baptisan

Baptisan

Baptisan punika "tandha-tandha metu" kanggo nuduhake marang wong liya yen sampeyan dadi murid Yesus sing sejati. Proses baptisane gampang banget....