fbpx
Dina 6 – Solusi

Dina 6 – Solusi

Kanthi nglirwakake utawa nolak Gusti, asil kita bakal dadi pati langgeng. Tegese mangsa sing tanpa hubungan karo Gusti Allah.

Yen Gusti Allah kebak katresnan, kepriye bisa ngatasi dilema kasebut? Kadospundi Panjenenganipun nampi tiyang-tiyang ingkang boten sampurna, ingkang tujuanipun badhe nglanggar aturan dhasar. Kadospundi Panjenenganipun nedahaken katresnanipun supados saged dipun jawab?

Jaminan

Apa yen ana wong bisa ngurus kesalahan sampeyan wis nggawe? Sing kudu dadi wong sing murni, wong sing manut karo standar Gusti Allah. Apa yen ana wong bisa ngeterake antarane sampeyan lan Gusti Allah? Sapa sing bisa ngurus kowe lan malah “ngrampungake” kerusakan sing wis nyebabake sampeyan.

Nanging, sing bisa nglakoni apa? Ora ana manungsa sing bisa nyedhaki lan terus standar kesempurnaan. Supaya bisa ngrampungake peran iki, kudu dadi wong sing nduweni sipat adikodrati – wong sing bisa ngimbangi apa sing wis kacau. Ora ana wong siji wae sing bisa tansah njamin lan menehi ganti rugi kanggo kesalahan liyane. Mungkin kanggo siji wektu, nanging mesthi ora kabeh wektu.

Gusti Allah punika Solusi

Apa yen Gusti Allah piyambak wis nyimpen wong sing wis ngresiki kekacauan sampeyan? Sapa sing wis ngresiki kabeh alangan sing ana ing antarane sampeyan lan Gusti Allah kanthi siji, tumindak gedhe. Apa sampeyan ketemu wong ing urip?

Sapa sing bisa ngadeg karo Gusti Allah kanggo sampeyan. Wong sing bisa ngowahi apa sing wis rampung. Sinten ingkang nindakaken punapa ingkang badhe nilaraken kesan kesaingan?

Apa rugi sing paling gedhe sapa bisa menehi kesalahane? Jawaban iki: Kanggo menehi urip; kepemilikan sing paling apik saka manungsa. Apa yen wong wis nglakoni kesalahan ing uripmu lan uga kanggo apa sing wis kelakon ing mangsa ngarep?

Iku pancen wis kedadeyan – Gusti Allah wis ngirim wong sing pengin menehi tanggungan kanggo kesalahan sampeyan lan kekurangan sampeyan. Kanthi mangkono, Gusti Allah ngrampungake masalah jarak sing muncul antarane Panjenengane lan manungsa amarga kebebasan milih manungsa.

Ora ana wong bisa dadi bailsman kanggo sampeyan amarga padha ora kudu ketemu karo Gusti Allah.

Wong sing dikirim dening Gusti Allah ora mung wong … Dheweke ngirim anak dhewe kanggo ngrampungake proyek iki. Anak lanang Gusti Allah, Yesus Kristus, rawuh minangka manungsa ing bumi, minangka bayi lan tansaya kaya kaya sampeyan lan kula. Panjenenganipun kagungan sedaya tantangan lan panggoda ingkang kula lan panjenengan nedahaken lan nedahaken bilih Panjenenganipun, minangka manungsa, saged manggen ing standar Gusti Allah.

 

Nanging, iku ora kabeh. Katresnan Gusti Allah kanggo wong-wong iku pancen luar biasa yen Gusti Yesus ngurbanake Putra-Nya kanggo wong-wong sing gelem nampi yen liwat pati Putraning Allah, kabeh kesalahane bakal dijupuk, saengga bisa nduwe hubungan sing sejati karo Gusti Allah.

Penawaran paling apik!

Putrané Gusti Yésus Kristus, séda ing salib ing bumi lan mati ing kuburan telung dina. Nanging Panjenengané mbuktèkaké yèn Panjenengané luwih kuwat tinimbang pati, kanthi resurrecting saka kuburé. Kanthi ngurbanake getih-Nya, Panjenengane wis netepake samubarang tumindak ala lan aku wis nindakake. Kanthi intervensi, Gusti Allah isih bisa tetep adil lan kita bisa mlebu hubungan karo Gusti Allah.

Carane ora bisa diertekake ing wiwitan sing, iki minangka tawaran gedhe sing wis ditindakake dening Gusti kanggo sampeyan kanggo mulihake sesambungan antarane sampeyan lan panjenengane!

Liwat intervensi Yesus Kristus, cara kanggo hubungan karo Gusti Allah mbukak. Kabeh sing ditindakake dheweke yaiku yen sampeyan pracaya lan nrima yen Gusti Allah wis paring Putra marang mati amarga kesalahanmu lan sampeyan bakal ngurmati Gusti Allah ing mangsa ngarep minangka Pencipta lan Pandhuanmu ing urip.

Pilihan Paling Penting Uripmu!

Yen sampeyan pracaya lan nampa iki, sampeyan bisa kanthi efektif dadi bagean rencana Gusti Allah. Sampeyan bakal nemokake yen mangsa bakal luwih migunani tinimbang sing mbok bayang.

Ing wekdal punika, sampeyan kagungan langkah ageng ing gesang panjenengan. Sampeyan bisa pracaya lan nampa iki, nanging sampeyan uga bisa nglirwaaken. Iku pilihan sampeyan.

Yen sampeyan pracaya lan nampa iki, sampeyan bisa dadi bagian saka rencana nitahake sampeyan. Masa depan sampeyan bakal luwih nggumunake tinimbang tau.

Saiki mungkin iki kabeh sing anyar kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin maca liyane babagan Yesus Kristus mung nggunakake pranala iki:

Pitakon kanggo dipikir ing dina kanggo 6:

  • Apa sampeyan ngerti yen sampeyan ora bisa netepake standar sampurna Gusti Allah?
  • Apa sampeyan mikir yen Gusti Allah tresna sampeyan?
  • Apa sampeyan gelem nampa yen Gusti Allah ngutus Putranane Yesus menyang bumi kanggo mbayar rega sing ora disobedience lan kesalahane ing urip?

Dina sing paling apik durung teka … Mbalik maneh ing Dina 7!

Terusake menyang Dina 7

Yesus Putraning Allah

Yesus Putraning Allah

Kenapa Yesus disebut "Putraning Allah"? Gusti Yesus piyambak nyarios, bilih Panjenenganipun punika Putraning Allah: "Banjur kabeh padha ngucap," Apa kowe...
Urip Yesus

Urip Yesus

Nalika sampeyan maca, Gusti Allah mutusake ngirim Putra mung marang bumi, kanggo urip minangka manungsa.Yesus (uga disebut Kristus sing tegesé...
Roh Suci

Roh Suci

Kitab Suci mucal kita bilih Gusti Allah pancen dumadi saka 3 wong. Iki uga disebut Trinitas. Kanggo kita minangka wong,...
Pitakon Kitab Suci sing migunani

Pitakon Kitab Suci sing migunani

Katresnan Gusti Allah Yohanes 3:16 Awitdene Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben...
Pandonga

Pandonga

Pandonga ngucapake (karo) Gusti Allah. Senajan Allah bakal kerep ora njawab langsung marang sampeyan, sampeyan bakal nemu manungsa waé kanggo...
Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci ora mung buku. Bener, ora ana siji buku, nanging perpustakaan ana 66 buku. Ngemot buku-buku sejarah, biografi, puisi,...
Gereja

Gereja

Nalika sampeyan wis dadi Kristen, disaranake kanggo ngunjungi sawijining gereja lokal. Yen ora ana gereja, sampeyan bisa nyoba kanggo nemokake...
Baptisan

Baptisan

Baptisan punika "tandha-tandha metu" kanggo nuduhake marang wong liya yen sampeyan dadi murid Yesus sing sejati. Proses baptisane gampang banget....