fbpx
Pranala

Pranala

Apa sampeyan kepengin maca liyane babagan Gusti Allah?

Kita isa nyaranake situs web iki:

Kitab Suci

biblica.com Kitab Suci ing pirang-pirang basa)
youversion.com (App Kitab Suci mbiyantu ing meh 800 basa)
biblegateway.com (situs Kitab Suci online liyane)
http://christianpf.com/free-bible (carane nampa Kitab Suci gratis)

Situs

Situs web ing ngisor iki apik banget kanggo mbantu sampeyan:
www.alpha.org (indakake kursus, gabung karo grup)
www.cru.org (dasar lan liyane)
http://bibleseo.com/free-bible-studies/ (Sinau Kitab Suci)
www.gracethrufaith.com (uwih akeh babagan Kitab Suci lan Sinau Kitab Suci, banget menarik, takon pitakonan uga bisa)
isaalmasih.net  (informasi luwih lengkap ing Arabic, Indonesian, Turkish, Spanish, Portugese)
ar.arabicbible.com/ (informasi liyane ing basa Arab)

Film

Film iki apik kanggo ndeleng:

Film babagan Yesus (kasedhiya gratis ing luwih saka 1000 basa!)
Uga bisa nonton karo iPhone App utawa Android App

Nalika gadhah pitakonan

Ing situs iki sampeyan ora mung bisa maca liyane, nanging uga takon pitakonan sampeyan:

International

Albanian – Shqiptar »
Arabic – العربية»
Arabic –العربية»​ 
Bosnian – Bosanski »
Chinese (KnowingGod) – 中国 »
Chinese (PeaceWithGod) – 中国 »​
Czech – Český »
Dutch (Nederland) – Nederlands »
Dutch (Belgium) – Nederlands »
English »
English (India) »
English (Philippines) »
Estonian – Eesti »

Farsi »
French (Canada) – Français »
French – Français »
German (Germany) – Deutsch »
German (Berlin) – Deutsch »
German (Austria) – Deutsch »
Hindi – हिंदी »
Italian – Italiano »
Japanese – 日本語 »
Korean – 한국어 »
Lithuanian – Lietuviškai »
Norwegian – Norsk »

Polish – Polskie »
Portuguese (Brazil) – Portugués »
Portuguese (Mozambique) – Portugués »
Portuguese (Portugal) – Portugués »
​Romanian – Română

Russian – Русский »
Serbian – српски »
Slovak – Slovenčina »
Spanish – Español»
Spanish (Colombia) » 
Swedish – Svenska »
​​Turkish – Türkçe »
​​​Thai – ไทย »
Ukrainian – Українська »