Dina 7 – Gusti Allah tresna sampeyan!

Dina 7 – Gusti Allah tresna sampeyan!

Gusti Allah tresna marang makhluk. Dheweke tresna sampeyan uga! Dheweke kepengin supaya ditresnani dening makhluk-Nya. Kasunyatane, yen akeh wong sing milih ora nampa Nitahake, nanging urip kaya sing dikarepake.

Gusti Allah kepengin komunikasi karo wong liwat Roh Suci. Kanggo nampa Roh-Nya ing atimu, sampeyan bakal kudu nampa Gusti Allah minangka Pembuat lan Yesus Kristus minangka Juruwilujeng lan Gusti. Panjenengane bakal dadi pandhuanmu ing mangsa ngarep.

Kebebasan milih sampeyan menehi sampeyan kesempatan kanggo milih utawa nglawan Gusti Allah; yen kabeh iku cetha, banjur ana ruangan cilik kanggo pilihan sampeyan dhewe. Nanging, saiki sampeyan wis krungu kanyatan, iku pilihan sampeyan. Sampeyan kabeh kudu nampa tawaran Allah: Pracayaa yen pati putrane Gusti Allah mbebasake sampeyan saka akibat saka karsanipun panjenengan lan nampi Panjenenganipun minangka Pencipta lan nuntun panjenengan wonten ing masa depan sampeyan.

Mesthi, sampeyan uga bisa milih ora pracaya utawa negesake tawaran kasebut lan terus urip kaya sadurunge. Kanthi milih pilihan iki, sampeyan bakal nglirwakake Gusti Allah uga hubungan sing dikarepake karo panjenengan.

Penawaran digawe: kabeh kudu sampeyan pracaya, yen Gusti Allah maringi marang Putraning Jahshua supaya mati amarga kesalahanmu lan mbayar rega kanggo ngluwari sampeyan saka pati langgeng. Yen sampeyan milih ora pracaya iki utawa mung nglirwakake penawaran iki lan tetep urip dhewe, sampeyan nolak Gusti Allah lan uga hubungan karo Panjenengane ora bakal bisa.

Aja nolak pilihan sampeyan, amarga bisa laras nalika sampeyan bakal ngenteni wektu sing luwih apik. Mesthi sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan Gusti Allah, Yesus Kristus lan tawaran-Nya sadurunge nrima. Kanggo akèh wong ora gampang milih. Sawise kabeh, awakmu entuk kontrol uripmu. Yen sampeyan ora siap milih dina iki, aja nyerah maneh babagan Gusti Allah nganti sampeyan siap milih. Cara paling apik kanggo sinau babagan Gusti Allah yaiku maca Kitab Suci.

Apa sampeyan siap milih dina iki?

Apa sampeyan kepéngin nrima tawaran sing wis digawe Yesus Kristus kanggo sampeyan?

Ya! Aku siap nampi tawaran Yesus Kristus

Aku pengin mikir sawetara liyane babagan

Ora usah, ora saiki

Aku wis nampa tawaran iki