fbpx
Dina 7 – Dhiskusi karo Gusti Allah

Dina 7 – Dhiskusi karo Gusti Allah

Yen sampeyan nggawe pikiran sampeyan, sampeyan bisa langsung ngomong karo Gusti Allah babagan pilihan sampeyan. Ngucapake pandonga iki bakal mbantu ngandhakake perasaan sampeyan. Sembarang pandonga liyane kanggo Gusti Allah uga apik. Maturnuwun marang Panjenengane, supaya kowe pracaya marang Putraningsun Yesus Kristus minangka Juruwilujeng lan nrima Panjenengane dadi Gustimu. Dheweke ngerti sampeyan! Dheweke wis digawe sampeyan!

Marang Gusti,

Aku pracaya yen Panjenengane kuwi panciptaku. Kawula pitados bilih Yesus Kristus punika Putra Paduka.

Aku wis nggawe akeh kesalahan ing uripku lan aku wis ora nggatekake kowe. Dear Gusti Yesus, kula pitados bilih sampeyan seda amargi kesalahan kula lan sampeyan sampun wungu saking seda lan gesang malih.

Aku percaya yen sampeyan nggawe aliran getih kanggo mbusak dalan kanggo sesambungan karo Gusti Allah. Ampuni kesalahanku lan ngresiki ati lan uripku.

Gusti Yesus, aku nampi Paduka minangka Juruwilujeng lan Panuntun kawula ing salebeting gesang kawula. Aku menehi ati lan urip marang Sampeyan. Mugi dados pituduh ing gesang kawula.

Bantu aku ngetutake kowe lan aja ngalang-alangi saiki. Mbantu aku kanggo urip kaya mengkono sing bisa dakwahi kanggo standar Gusti Allah wiwit saiki.

Tampilake rencanaku kanggo uripku lan mbantu aku urip miturut rencana iki. Mbantu aku nganggo keputusan sing kudu ditindakake.

Mbantu aku kanggo nemu lan nuduhake katresnanmu karo wong liya uga.

Aku matur nuwun kanggo urip langgeng karo Sampeyan saiki kene ing bumi lan salawas-lawase ing kalanggengan.

Amen (tegese ‘Dadi dhewekke’)

Sugeng!

Sampeyan wis milih pilihan paling penting ing urip panjenengan!

Mangga maca …