fbpx
Matur Nuwun!

Matur Nuwun!

Matur nuwun kanggo mbuwang minggu mikir babagan uripmu!

Sampeyan bisa mbantu sampeyan nggawe pikiran.

Mungkin sampeyan butuh sawetara wektu kanggo mikir babagan iki. Yen mangkono, aja ngenteni wektu kanggo mikir babagan urip, gol lan masa depan sampeyan. Aku yakin yen bakal mbantu sampeyan ing urip.

Aku pengin tantangan supaya sampeyan ngucapake ragu-ragu marang Gusti Allah kanthi langsung lan nyuwun marang Panjenengane kanggo nuduhake sampeyan sing bener.
Lakukan iki saben dina, bakal njupuk sampeyan Mungkin 1 menit.
Sampeyan bisa uga bakal kaget apa sing bakal kelakon ing uripmu!

Kita ngarep-arep supaya ing mangsa ngarep sampeyan bakal mangerteni yen Gusti Allah tresna sampeyan. Panjenenganipun nunggu sampeyan nampi tawaran-Nya.

Bebas bae kanggo bali menyang situs web iki yen sampeyan pengin njaluk informasi liyane.

Sampeyan bisa ndeleng pranala lan kaca informasi liyane, kanggo mangerteni luwih akeh utawa kanggo njaluk kontak karo wong liya.

Duwe urip apik!

Pandonga kanggo sampeyan!

Yen sampeyan pengin ndedonga dhewe, isi formulir ing ngisor iki. Sampeyan bisa ngirim iki kanthi anonim yen sampeyan seneng.

Yesus Putraning Allah

Yesus Putraning Allah

Kenapa Yesus disebut "Putraning Allah"? Gusti Yesus piyambak nyarios, bilih Panjenenganipun punika Putraning Allah: "Banjur kabeh padha ngucap," Apa kowe...
Urip Yesus

Urip Yesus

Nalika sampeyan maca, Gusti Allah mutusake ngirim Putra mung marang bumi, kanggo urip minangka manungsa.Yesus (uga disebut Kristus sing tegesé...
Roh Suci

Roh Suci

Kitab Suci mucal kita bilih Gusti Allah pancen dumadi saka 3 wong. Iki uga disebut Trinitas. Kanggo kita minangka wong,...
Pitakon Kitab Suci sing migunani

Pitakon Kitab Suci sing migunani

Katresnan Gusti Allah Yohanes 3:16 Awitdene Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben...
Pandonga

Pandonga

Pandonga ngucapake (karo) Gusti Allah. Senajan Allah bakal kerep ora njawab langsung marang sampeyan, sampeyan bakal nemu manungsa waé kanggo...
Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci ora mung buku. Bener, ora ana siji buku, nanging perpustakaan ana 66 buku. Ngemot buku-buku sejarah, biografi, puisi,...
Gereja

Gereja

Nalika sampeyan wis dadi Kristen, disaranake kanggo ngunjungi sawijining gereja lokal. Yen ora ana gereja, sampeyan bisa nyoba kanggo nemokake...
Baptisan

Baptisan

Baptisan punika "tandha-tandha metu" kanggo nuduhake marang wong liya yen sampeyan dadi murid Yesus sing sejati. Proses baptisane gampang banget....