fbpx
Pandonga

Pandonga

Pandonga ngucapake (karo) Gusti Allah. Senajan Allah bakal kerep ora njawab langsung marang sampeyan, sampeyan bakal nemu manungsa waé kanggo pandonga.

Aja tulus ana ing pandonga marang Gusti Allah (Ibrani 10:22). Hw bakal ngerti apa sing wis dilakoni. Minangka Panjenenganipun Panjenengan ingkang Nitahaken, wicanten kaliyan Panjenenganipun kanthi hormat ingkang Panjenenganipun pantes.

Minangka Gusti Allah tresna sampeyan, Panjenengane bakal krungu pandonga. Minangka Panjenenganipun langkung wicaksana katimbang panjenengan lan sanesipun.

Kadhangkala bakal entuk wektu suwe kanggo mangerteni rencana Gusti Allah karo uripmu. Mungkin sampeyan bakal nandhang sangsara, disiksa dening wong, entuk kahanan sing angel utawa liya. Aja kuciwa yen sampeyan wis ndedonga kanggo wong sing ana lan ora ana sing kaya mengkono. Kadhangkala kesabaran sampeyan bakal ditindakake lan hasil bakal beda banget kaya sing dikarepake.

Kaya bapak sing sejati sing apik, Gusti Allah bakal ngurusi anak-anake lan narik kawigaten sing paling apik ing mangsa sing lawas.

Mbalik kanggo tautan lan informasi liyane

Yesus Putraning Allah

Yesus Putraning Allah

Kenapa Yesus disebut "Putraning Allah"? Gusti Yesus piyambak nyarios, bilih Panjenenganipun punika Putraning Allah: "Banjur kabeh padha ngucap," Apa kowe...
Urip Yesus

Urip Yesus

Nalika sampeyan maca, Gusti Allah mutusake ngirim Putra mung marang bumi, kanggo urip minangka manungsa.Yesus (uga disebut Kristus sing tegesé...
Roh Suci

Roh Suci

Kitab Suci mucal kita bilih Gusti Allah pancen dumadi saka 3 wong. Iki uga disebut Trinitas. Kanggo kita minangka wong,...
Pitakon Kitab Suci sing migunani

Pitakon Kitab Suci sing migunani

Katresnan Gusti Allah Yohanes 3:16 Awitdene Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben...
Pandonga

Pandonga

Pandonga ngucapake (karo) Gusti Allah. Senajan Allah bakal kerep ora njawab langsung marang sampeyan, sampeyan bakal nemu manungsa waé kanggo...
Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci, Kitab Allah

Kitab Suci ora mung buku. Bener, ora ana siji buku, nanging perpustakaan ana 66 buku. Ngemot buku-buku sejarah, biografi, puisi,...
Gereja

Gereja

Nalika sampeyan wis dadi Kristen, disaranake kanggo ngunjungi sawijining gereja lokal. Yen ora ana gereja, sampeyan bisa nyoba kanggo nemokake...
Baptisan

Baptisan

Baptisan punika "tandha-tandha metu" kanggo nuduhake marang wong liya yen sampeyan dadi murid Yesus sing sejati. Proses baptisane gampang banget....
Share this post
Comments are closed.