DTemokake makna urip

DTemokake makna urip

Apa artine uripku?

Sugeng rawuh ing ThinkOneWeek! Ing situs iki sampeyan bisa nemokake tujuan urip ing sawijining minggu. Kanthi maca program 7 dina kanggo 5 nganti 10 menit saben dina, sampeyan bisa nemokake makna ing urip sampeyan! Yen sampeyan kepengin sinau babagan makna urip, miwiti dina 1:

Miwiti minggu ing Dina 1  

Tujuan sampeyan ing urip

Kenapa kamu tinggal? Apa tujuane urip? Apa mengkono sawise pati? Cepet utawa mengko kita kudu ngadhepi pitakonan kasebut ing urip. Ora sing paling gampang kanggo njawab … Aku tantangan sampeyan mikir babagan urip lan masa depan sampeyan seminggu. Investasi sing bakal dadi nilai iku!

Supaya mbantu, sampeyan bakal nemokake 7 tema ing situs web iki kanggo nggambarake. Investasi sawetara wektu saben dina ing minggu sabanjure lan mugi sampeyan bakal nemokake penemuan paling penting ing urip, kaya aku!

Sampeyan ora mesthi kudu setuju karo masalah sing diwenehake ing situs iki. Muga-muga sampeyan bisa maca karo pikiran sing mbukak lan nggawe pendapat dhewe. Yen sampeyan ora setuju, goleki lan temokake bebener dhewe. Sampeyan bisa dadi terkenal ing uripmu. Njupuk sawetara wektu lan nandur modal seminggu ing urip lan mangsa!

Dadi, yen sampeyan pengin nemokake makna urip, terus maca …

Miwiti minggu ing Dina 1 

Pangeling email

Kanggo mbantu sampeyan mikir babagan urip saben dina minggu iki, sampeyan bisa nyetel pangeling e-mail:

Langganan pangeling E-mail